Fabrica de zambete

Fabrica de zambete
Indeplinim dorinte mici si idealuri marete
Un telefon, un laptop, cursuri de specializare, toate pot fi ale tale inca din prima luna. Achitarea se va face lunar, din propriul salariu, printr-o suma care nu contine dobanda sau alte costuri suplimentare. Exprima-ti dorintele si echipa Avc te va indruma moral si financiar!
 
 
 
 
Prima masina
   .. o poti avea apeland la noi  :) Chiar daca esti un model nou sau cu ceva experienta in studiourile noastre, ai sanse egale in acest proiect. Este de ajuns sa iti sustii ideea, iar noi te vom ajuta atat in alegerea modelului masinii, cumpararea ei, cat si in pastrarea ei si in mentinerea tuturor platilor la zi. Pentru o fata a carei prima achizitie importanta este o masina, nu este usor sa fie la curent cu toate asigurarile, impozitele etc. De aceea, I se va oferi si consultant necesara in semnarea actelor, la achizitia ei, cat si dupa, la intretinerea ei. "Am vrut sa fac si mai mult decat am crezut initial ca pot si am fost ajutata. Am vrut carte de munca, am primit. Am vrut sa imi cumpar masina si am primit. Eforturile si implicarea mea au fost rasplatite" spune modelul nostru, Dennyse (27). Nu e atat de greu pe cat pare, dar satisfactia este enorma la prima calatorie. Pe locuri, fiti gata... indrazniti!
 
Prima casa
   Daca a avea o masina la 20+ ani pare o iluzie, atunci ce spuneti de prima casa? Da, este si acesta un vis realizabil. Orice model vechi din studiourile noastre stie ca pot avea aceasta sansa, iar unele dintre ele au profitat. "Nu stiam daca este cea mai buna decizie in momentul in care am hotarat sa-mi cumpar o casa pentru ca stiam cata bataie de cap presupune acest lucru, cati ani incarcati cu rate si asa mai departe. Pe parcurs totusi m-am convins ca cea mai buna solutie e propria casa pentru ca oricum plateam chirie, dar asa investeam in propria-mi locuinta. Imprumutul pe care l-am facut la AVC Studio nu a fost nici pe departe asemanator cu cel al bancilor, cu zeci de hartii, dobanda aberanta si conditii imposibil de indeplinit. A fost de-ajuns un avans ce mi-l permiteam iar apoi am putut visa in propria-mi casa. A fost ceva ce nu credeam ca pot realiza atat de repede si atat de usor" spune Viviane (26 ani). Primii pasi sunt indreptati in gasirea unei locuinte, dupa care restul vine de la sine. La fel ca si in cazul cumpararii unei masini, se ofera consultanta inaintea semnarii actelor, totul pentru a facilita achizitia. Inca nu ai inceput sa visezi?
 
Prima afacere
   Inca de la inceput incurajam modelele sa-si dezvolte creativitatea si in afara studioului, in alte domenii, punand bazele primei afaceri. Este de ajuns sa crezi cu adevarat in ideile tale, sa le exprimi si sa indraznesti sa dai startul planului de afaceri. Convinge-ne prin argumente solide, verbale sau exemplificate, si noi iti dovedim ca idealurile in sine sunt realitati in devenire! Este important ca de la inceputul proiectului sa ai pe cineva de incredere aproape; nu ezita sa ne alegi pe noi ca prima optiune!
Pune o intrebare!