Nonadult vers Adult

Videochat Adult

Sectiunea adult, spre deosebire de non-adult atinge un nivel mai inalt de nuditate si erotism, insa nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care tu nu esti dispusa sa le faci. Categoria de videochat adult se bazeaza in principal pe imagine, feminitate, conversatie , senzualitate si mai ales seriozitate.

Imaginea este un detaliu foarte important in dezvoltarea ta ca si model de succes. Ca si in viata de zi cu zi, este primul impact asupra interlocutorului tau, tocmai din aceasta cauza trebuie sa acorzi foarte mare importanta, aspectului tau pe camera ( imbracaminte, machiaj, coafura). Din acest punct de vedere vei fi indrumata si ajutata de personalul AVC Studio ori de cate ori vei avea nevoie.

Videochat Adult

Videochat Nonadult

Desi videochatul este un domeniu pentru fetele sigure pe ele, cu foarte multa atitudine, NON-adultul este o sectiune cu care incep in general fetele mai putin extrovertite, mai timide si care doresc sa-si afle si alte calitati  decat pe cele pe care le stiu deja. Pe langa aceste insusiri, calitatea de baza va trebui sa fie cunoasterea limbii Engleze (cel putin mediu), deoarece sesiunile platite (privaturile) se vorbaza in proportie de 80% pe conversatie, iar restul de 20% pe imagine.

Videochat Nonadult

Ce trebuie sa fac pe Nonadult?

In fiecare tura trebuie sa fii foarte atenta la detalii, cum ar fi machiajul, coafura, manichiura, tinuta camerei si a ta, luminile, culorile camerei si sa fii pregatita cu cateva subiecte de conversatie sau cu o tematica. Cu cat vei fi mai inventiva, cu atat vor fi mai tentati sa interactioneze cu tine. Va trebui sa ai mereu ceva in plus fata de celelalte fete care sunt online pentru a fi abordata. De aceea, o costumatie aparte (fluture, Petter Pan, vulpita) va atrage mai mult decat banala lenjerie sutien etc.

Ce trebuie sa fac pe Nonadult?

Asemanari

asemanari

Aceasta sectiunea a fost creata de a va explica ce ofera si ce cer siteurile de videochat adult si nonadult . O sa gasiti detalii despre siteuri, daca siteurile sunt free, cum interactionezi fara membrii ,cat poate sa dureze un private ,cum este programul,daca pe adult e de 8h sau 6h,daca poti lucra de acasa sau studio.Mai gasesti explicatii daca poti lucra pe mai multe siteuri, ce facilitati ai.

Asemanari

Cum stiu ca sunt potrivita pentru a fi model ?

Multe tinere cred ca pentru a fi model in videochat trebuie sa aiba trasaturi fizice deosebite, asemenea modelelor de podium. Este si nu este adevarat. Daca le ai, atunci reprezinta un atu  in plus. Daca nu le ai, este poate chiar mai bine. Poti face din defectele tale elemente unice ale personalitatii, sa fie acel “je ne sais quoi” al tau. Conteaza multe alte lucruri si prin combinarea lor, poti fi un model de succes. Se poate sa ti-se para lucruri banale, dar noi avem nevoie de fete sociabile (atat in lumea virtuala - facebook, twitter), cat si in viata reala (iti place sa iesi in club, in parc cu prietenii etc.). De asemenea, conteaza foarte mult sa  stii limba engleza, la nivelul in care poti purta o conversatie cu un user despre diverse subiecte, fara a fi nevoita sa utilizezi foarte des Google translate. Daca esti o persoana careia ii place sa se aranjeze, atunci stii cat de mult inseamna sa te pui in valoare in fata celorlalti. Atunci de ce sa nu profiti deja de pe urma acestor calitati pe care le ai.

Cum stiu ca sunt potrivita pentru a fi model ?

Pune o intrebare!