Intrebari

frecvente

programul part time este doar pt categoria non adult? sau si pt cea adult? multumesc

scris de adriana

Raspuns: Buna, se poate opta pentru programul de tip part-time atat pentru sectiunea de adult cat si pentru cea de non-adult. Totusi nu recomandam aceasta varianta de program pentru ca evolutia si succesul tau ca model vor avea drastic de suferit. Cel putin in primele 2-3 luni este extrem de important ca un model nou sa fie prezent online cat mai multe ore consecutive. Noi oferim posibilitatea alegerii unui program (cu trei ture) flexibil de catre model si astfel putem gasi impreuna solutia optima in fucntie de fiecare caz in parte. O seara frumoasa!

Buna .. Nu stiu limba engleza ... As putea sa ma angajezez in aceste conditii si sa invat pe parcurs ?

scris de alina

Raspuns: Buna, Da te poti angaja, noi oferim cursuri de engleze pentru modelele incepatoare care nu cunosc limba engleza.

Buna seara, pe site scrie ca programul este felxibil (la alegerea mea.) Flexibil in sensul ca am de ales dintre 3 ture (dimineata, pranz si seara) sau imi aleg eu intervalul orar cu conditia sa fie 8 sau 6 ore? Intreb deoarece singurul program accesibil pentru mine ar fi cel in tura de dimineata insa majoritatea studiourilor incep de la ora 6 si este muuult prea devreme (ar trebui sa ma trezesc la ora 4 jumate) si as dori sa stiu daca se poate sa imi aleg un program de 6 sau 8 ore incepand de la ora 7 . Iar o a doua intrebare ar fi daca platiti salariul de la primele doua saptamani sau in urmatoarea luna? Va multumesc

scris de Cristina

Raspuns: Buna Cristina, programul flexibil consta in alegerea zilelor lucratoare si a turei de dimineata, amiaza sau seara. Intrevalul orar lucrator este 06-14, 14-22, 22-06 pentru programul de 8 ore, iar programul de 6 ore trebuie sa se incadreze in intervalul mentionat anterior (exemplu 06-12, 16-22 etc.). Pentru doleanta ta exista solutii si iti recomand ca in momentul cand te prezinti la interviu sa mentionezi aceste probleme managerului de studio. Salariul se primeste dupa terminarea perioadei, adica o data la 2 saptamani. O seaara frumoasa!   

Buna ziua ! M-ar interesa categoria fetish, exista asa ceva la AVC, respectiv un training in acest sens?multumesc

scris de Denisa

Raspuns: Buna ziua, nu avem training pregatit pentru fetish din pacate.

Buna seara. Am citit conditiile pentru angajare si am o intrebare legata de varsta Maxim 30? Eu am 32 dar arat mai tanara de varsta mea.Exista posibilitatea sa fiu angajata ?

scris de elena

Raspuns: Buna Elena, AVC Studio angajeaza modele intre 18 si 30 de ani, insa poti face o incercare, aplicand pe site la http://www.avcstudio.ro/contact/ . Se va stabili un interviu in urma caruia se va stabili daca totul este in regula sa continuam colaborarea.

Buna seara, implinesc in curand 32 de ani si am experienta in domeniu. In principiu, am putea colabora ? Multumesc.

scris de Tina

Raspuns: Buna Tina, Ne pare rau dar lucram doar cu femei pana in 30 de ani.Multa bafta!

Se poate inscrie la sectiunea non adult insa as dorii sa lucrez la domiciliu

scris de mira

Raspuns: Din pacate noi nu lucram cu modele direct de acasa, trebuie sa ai minim 6 luni experienta la noi

Se poate lucra o zi da/o zi nu? Aveti prograam part time pe categoria adult?

scris de Cristina (me.christinna@yahoo.com)

Raspuns: Buna Cristina, La categoria adult programul este de 8h, insa iti poti alege tu zilele lucratoare si intervalul orar dorit. Programul se face o data la 2 saptamani. 

Buna seara, Care este limita de varsta pentru videochat non-adult?

scris de Soare Mihaela (chirion_mihaela@yahoo.com)

Raspuns: Buna ziua, limita de varsta impusa de siteurile cu care lucram noi este de 30 ani.

Buna, Am citit tot ce scrie la voi pe site, vreau sa va spun ca este unul dintre cele mai frumoase siteuri legate de videochat. Va lipsesc testimonialele video.Cele cu poze, se vede ca nu sunt reale pozele si nu da foarte bine. Este pacat sa nu faceti si voi asa ceva. Cand o sa vin in bucuresti in Septembrie o sa aplica la voi !!!

scris de Alina

Raspuns: Buna,Testimoniale video nu o sa punem cu modelele.Ce este scris acolo este real 100% scris de ele, poze nu punem cu modelele din cauza ca e confidential 100%. Noi consideram ca fetele care vin sa se angajeze la noi, nu vin pentru testimoniale. Dar pana la sfarsitul anului o sa venim cu prezenetari cu ceea ce facem noi pentru modele si cine suntem. Cred ca o sa ajute mult mai mult, o zi buna

Pune o intrebare!