Despre videochat

Ce inseamna VideoChat ?

 Activitatea in videochat consta in transmiterea de imagini live si dialog inclusiv, intre model si mai multe persoane din diverse tari prin intermediul internetului si a unei camere video performante. Continutul show-ului sau al dialogului dintre model si membri, asa numitele persoane ce acceseaza aceste site-uri, tine strict de imaginatia fiecaruia. Abordarea pe diferite teme , avand caracter non-erotic, nonadult ( psihologie, politica, fashion, viata personala etc) , dar si caracter erotic (adult), iti pot aduce castiguri semnificative din punct de vedere financiar. Membrii care iti acceseaza pagina si te aleg petine ca fiind cea cu care doresc ei sa comunice, platesc un pret pe minut in timp ce comunicati, pretul fiind diferit de la site la site. Pentru a atrage si mai mult pe membrii, acestia trebuie tentati cu un set de poze (care sunt realizate in studio) ce au ca si descriere cateva cuvinte cheie atractive si simpatice in acelasi timp.    Alaturi de noi vei descoperi o activitate interensanta si foarte atractiva financiar in domeniu videochat-lui. Iti vei imbunatati cunostintele in limba engleza , te vei redescoperi pe tine insati si mai ales vei invata sa te autoapreciezi . In acest domeniu ai nevoie de cateva calitati, iar daca le pui in valoare vei castiga mai mult decat financiar, iti vei cunoaste adevaratul potential.  Cateva din calitatile de care ai nevoie sunt:        Sa ai o prezenta fizica placuta si agreabila.     Sa  poti purta conversatii interesante in limba engleza.      Sa fii feminina si creativa in orice moment.     Sa fii o persoana serioasa si sa respecti conditiile de confidentialitate.      Sa fii provocatoare, si nu doar fizic, ci si prin ceea ce exprimi.      Sa fii comunicativa si open mind.

Ce inseamna VideoChat ?

VideoChat -ul este legal ?

In Romania activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de  legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. AVC Studio indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale. AVC Studio si-a deschis portile in anul 2005 iar firma detine contracte de munca deschise pentru peste 300 de angajati

VideoChat -ul este legal ?

Despre Contract

videochat contract legal Pentru ca modelul sa lucreze legal sunt necesare urmatoarele acte: carte de identitate (buletin) care sa dovedeasca varsta minima de 18 ani. Pentru contract de prestari servicii ai nevoie doar de buletin. Pentru contract de munca ai nevoie de buletin, copie dupa certificatul de nastere, copie dupa ultimul act de studiu si adeverinta medicala (daca nu o ai, o vei obtine de la clinica cu care colaboram, Medlife) .

Despre Contract

Cum te motivam sa vii la munca zambind ?

   

fabrica de zambete

   Ne permitem sa numim acest articol " Fabrica de zambete " pentru ca inca de la inceput, acest job a imprimat mii de zambete, ajutand modelele sa si cunoasca si realizeze visurile, sa si demonstreze potentialul, sa si exploateze competentele, bineinteles cu o sustinere continua din partea noastra.Indrazneste si descopera cum acest job este unul placut, captivant, singurul care iti celebreaza personalitatea si calitatile, recompensandu te cu bonusuri sau venituri mai mult decat atragatoare.


Cum te motivam sa vii la munca zambind  ?

Sondaj de opinie

interviuAceasta rubrica de sondaje de opinie a fost creata pentru a ne perfectiona si pentru  ca echipa Avc Studio tine cont de opinia cititorului. De aceea va rugam sa ne acordati 30 sec si sa raspundeti la intrebarile care le-am pus pe site. In viitor o sa facem sondaje de opinie cu modelele noastre, ca sa vedeti ce spun ele despre acest job, castiguri si facilitatile din videochat.

 

Sondaj de opinie

Ce riscuri sunt in videochat ?

Pentru a lucra in domeniul videochat-ului trebuie sa ai cateva calitati, unul din ele fiind seriozitatea. Odata ce ai ales aceasta optiune, pe langa beneficiile ce iti schimba viata trebuie sa fii constienta ca exista si riscuri in videochat. De aceea noi incercam sa te indrumam spre alegerea cea mai buna si sa te ajutam ca riscurile tale sa fie cat mai mici. 
Cand alegi un studio, este important sa citesti tot ce scrie pe site  si sa incerci sa alegi studioul care iti ofera cea mai mare siguranta. Multe ditre pozele de pe site-urile de videochat nu sunt reale: sunt fie preluate din cele cateva studiouri de elita din Bucuresti, fie sunt prelucrate in Photoshop. 

 

 

Ce riscuri sunt in videochat ?

Videochat de acasa

" Daca vrei sa lucrezi de acasa, nu se merita sa lucrezi printr-un studio. Comisionul oprit de cineva este nejustificat!! "

Videochat de acasa

Pune o intrebare!