Program de 4/6 ore Vs 8 ore

Program de 4/6 ore Vs 8 ore

Din reteta succesului unui model de top in domeniul videochatului face parte, fara exceptie, atentia deosebita acordata programului online. Practic, putem spune cu certitudine ca acest aspect este unul dintre cele cele mai importante atunci cand vorbim despre performantele oricarui model si in special a celor aflate la inceputul activitatii din acest job.

Cu sigurata un program de doar 4 ore petrecute online nu va asigura succesul modelului ci dinpotriva poate fi considerat o investitie nerentabila te timp si energie.  

La AVC Studio am ales sa practicam un program axat pe trei ture a cate 8 ore fiecare, deoarece experienta noastra, de peste10 ani, in domeniul videochatului ne-a demonstart ca astfel modelele noastre obtin cele mai bune rezultate, in cel mai scurt timp si de durata pe tot parcursul activitatii in studioul nostru.

Este importatnt de inteles inca de la inceput ca indiferent de jobul ales, fiecare loc de munca impune un anumit program si un anumit numar de ore de lucru pentru o mai buna eficienta.

Asadar presupune multa implicare si oarecare sacrificii. In peste 90% din cazuri programul este inflexibil si presupune cel putin 6/8 ore de munca pe zi. Aici se remarca prima diferneta intre oferta noastra si cea a orcarui alt loc de munca si anume flexibilitatea in alegerea frecventei si a turelor de dimineata, amiaza si noapte.

Durata de 8 ore a turei este special gandita astfel incat modelul sa beneficieze atat de vizibilitate crescuta pe site-urile pe care lucreaza dar si pentru a avea timpul necesar de a se pregati pentru a intra online (reimprospatarea makeup-ului, alegerea outfitului, etc. ).

De asemenea, modele care lucreaza in ture de 8 ore beneficiaza de promovare suplimentara pe site-urile pe care lucreaza, avand astfel inca din start un avantaj in fata altor modele care petrec un numar mai mic de ore online.  

Motivele pentru care site-urile aleg sa ofere acest avantaj tin in mare masura de faptul ca userii care le viziteaza sunt de obicei oameni de afaceri, medici, avocati, persoane cu un program foarte incarcat aflate in cautarea unei iesiri din stresul zilnic. In masura in care tu ca model iti vei adapta programul dupa nevoile si cerintele userilor si fidelizarea lor va fi mai usoara si astfel incasarile tale ca model vor creste exponential.

Cu cat vei petrece mai multe ore online cu atat vizibilitatea ta pe site-uri va fi mai mare (eclipsand astfel alte modele) iar sansele de a intalni membrii platitori care sa revina tura de tura, in cazul in care optezi pentru un program constant, va fi mai mare si bineinteles si castigurile vor fi pe masura. 

Asadar, din urmatoarele motive:

  • Vizibilitate crescuta pe site-uri 
  • Metode de promovare suplimentare atat din partea studioului cat si a site-urilor 
  • Un avantaj in plus in castigarea premiilor canstand in bani, la concursurile organizate de site-uri si de studio  
  • Sanse sporite de a intalni membri platitori 
  • Si posibiliatate a de a-ti fideliza  pe cei mai buni dintre acestia 

AVC Studio recomanda modelelor alegerea unui program de 8 ore pe tura pentru as maximixa castigurile si pentru a putea profita din plin de tipmul si energia investite in jobul de model.

Pune o intrebare!