Ce oferim ?

Primele 16 motive de a lucra in Avc


16 motive de a lucra in avcConditiile de lux de care dispunem in locatiile noastre din toate punctele centrale din Bucuresti  (Pta Iancului, Pta Victoriei, Universitate, Pta Romana, Pta Unirii, Pta Alba Iulia) care sa-ti asigure confortul fizic necesar
Aparatura de ultima generatie,  echipa de tehnici care sunt la dispozitie 24/24
Experienta trainerilor nostri care te vor invata sa cunosti si sa aplici tainele seductiei si ale flirtului, elemente atat de importante in aceasta domeniu. Accesul securizat al locatiei, camerele de luat vederi la intrare si in incinta studioului pentru a va pastra linistea si discretia jobului.

Primele 16 motive de a lucra in Avc

Suport in evolutia ca si model

suport in evolutia ca si model
In momentul in care decidem sa colaboram, trebuie sa avem in vedere doua aspecte extreme de importante de care beneficiaza atat fetele vechi cat si cele proaspat angajate, pe toata perioada colaborarii. Aceste aspecte sunt: suportul, atat  din punct de vedere tehnic cat si moral - atentia acordata in vederea formarii  unui model de calitate sau tot ceea ce inseamna parte de training.
Suportul tehnic este binevenit in intampinarea rezolvarii oricaror probleme de natura tehnica, de asemenea in imbunatatirea calitatii ce vizeaza activitatea online. 
Ce inseamna suportul moral in vederea unei ascensiuni positive la locul de munca sau asa numitul training?
  

Suport in evolutia ca si model

Program 6h/8h

Unul dintre avantajele de a lucra la AVC Studio este posibilitatea programului flexibil ( la alegere). Poti opta pentru un program de 8h, si in functie de numarul turelor poti benficia de procent de 50% sau 60% si de asemenea indiferent de procentul de care vei beneficia ai posibilitatea de alege intervalul orar si zilele in care vrei sa lucrezi. Spre deosebire de alte joburi/studiouri, aici iti planifici programul turelor in functie de timpul tau liber, si nu invers. 

Program 6h/8h

Program de 4/6 ore Vs 8 ore

Program de 4/6 ore Vs 8 ore

Din reteta succesului unui model de top in domeniul videochatului face parte, fara exceptie, atentia deosebita acordata programului online. Practic, putem spune cu certitudine ca acest aspect este unul dintre cele cele mai importante atunci cand vorbim despre performantele oricarui model si in special a celor aflate la inceputul activitatii din acest job. Cu sigurata un program de doar 4 ore petrecute online nu va asigura succesul modelului ci dinpotriva poate fi considerat o investitie nerentabila te timp si energie.  La AVC Studio am ales ...

Program de 4/6 ore Vs 8 ore

Program la alegere

videochat program la alegere

Posibilitatea de a-ti face un program la alegere si sa-ti iei un numar mai mic de ture o au doar modelele care au vechime mai mare de 6 luni in AVC. Noi incercam in 6 luni sa te formam ca si model, sa devii mai buna sau foarte buna, dupa care poti lucra la alegere.

 

 

Program la alegere

Confidentialitate

Confidentialitatea modelelor angajate la AVC Studio se asigura printr-un contract de servicii pentru creatii audio-vizuale, ce se prezinta dupa sedinta foto. Acest contract de contract de servicii pentru creatii audio-vizuale  se semneaza de catre cele 2 parti, iar potrivit articolului 26 din Codul Muncii, clauza de confidentialitate ce este prevazuta in contractul de servicii, obliga partile ca, pe toata durata contractului , sa nu transmita date sau informatii de care au luat cunostinta in timpul executarii contractului, in conditiile stabilite in regulamentele interne.

Confidentialitate

Pune o intrebare!